Lupta cu kilogramele in plus mai simpla – Iata corsetele modelatoare de la Clessidra !

Esti ingrijorata cum ca nu ai reusit sa slabesti vara aceasta atat cat ti-ai dorit? Nu e timpul pierdut. Exista o multime de solutii prin care poti slabi fara sa faci prea mult efort, trebuie doar sa afli de ele.

Ce tip de persoana esti? Una activa sau cea din sfera celor ce lucreaza la birou si duc, involuntar, un stil de viata sedentar? Clessidra are propuneri pentru tine cu privire la modul prin care poti slabi. In cadrul magazinului sau oficial, clessidra.ro, regasesti peste 20 de modele de corsete potrivite pentru tote buzunarele si toate nevoile.

De ce sa alegi corsetele de la Clessidra?

Corsetele de la Clessidra sunt special create pentru a modela talia. Acestea sunt fabricate din latex si non latex. Scopul lor este de a te ajuta sa obtii in talie centimetrii multi doriti prin compresie si termosudare. Ai peste 20 de modele la dispozitie, deci ai de unde alege. In plus, corsetele de la Clessidra iti pot mentine spatele pe toata perioada purtarii intr-o pozitie corecta pentru nu te confrunta cu probleme pe viitor.

Totodata, femeile au nevoie de un corset modelator invizibil pentru slabit si dupa nastere. Silueta lor este de-a dreptul afectata de sarcina, deci au nevoie de o solutie prin care pielea de la nivelul burtii sa revina la forma normala.

Modelele de corsete postanatale pot fi folosite chiar si dupa operatia de cezariana. Acestea sunt extrem de versatile si confortabile, deci perfecte spre a fi purtate de o proaspata mamica. Majoritatea modelelor dispun de inchidere pe 3 randuri de mos si baba – mamicile isi pot alege in acest fel nivelul de compresie de care vor sa dispuna.

In plus, dupa nastere, pare ca si zona lombara are de suferit. Toate problemele sunt diminuate si chiar eliminate atunci cand femeile opteaza pentru un corset modelator postnatal.

Corsetele de la Clessidra pot fi purtate si in timpul activitatilor sportive pentru a oferi rezultate imediate. Acceseaza clessidra.ro pentru a vedea despre ce modele este vorba. Nu uita ca iti este pus la dispozitie un catalog imens de marimi, deci nu te gandi ca nu vei gasi corsetul potrivit pentru talia ta. In plus, poti face alegerea si in functie de culoarea preferata: poate fi vorba de negru, bej, roz, maro si asa mai departe.

Mai multe detalii despre corsetele modelatoare si cum te pot ajuta ele in lupta cu kilogramele in plus gasesti direct in cadrul magazinului online clessidra.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *