Magazin piese auto camioane online si rokastoreauto.ro !

Pise auto si piese autocamioane plus asistenta tehnica specializata !

Am tot stat si m-am gandit in ultima perioada ce activitati merg bine in Romania. Iar cu toate maririle de taxe, transporturile, atat transpoturi interne cat si externe merg bine. Iar in general  comertul cu piese auto camioane e o nisa atat de dificila, deoarece presupune  si asistenta tehnica, suport tehnic etc. Ceea ce va povestesc  eu in dificila piata de piese auto camioane, este defapt concluzia celor de la www.rokastoreauto.ro magazin online de piese auto si piese auto camioane si al carui slogan este „Alege optim si inteligent”. Iar in procesul de alegere „consultanta”, schimbul de idei cu proprietarul sa zic al unui camion care e sa zic „freelancer”, face curse accesand anumite site-uri, pagini de oferte, iti asigura garantat individul ca si client pe termen lung. E clar de exemplu ca si in viata reala, un magazin de piese auto nu are succes daca vanzatori nu sunt defapt ori pasionati de domeniul auto, ori fosti  soferi,  mecanici auto, ingineri… Apropo de faptul asta eu am si un caz in familie, un var care a terminat TCM , adica Tehnologia Constructiilor De Masini si care are o afacere de jumatate de milion de euro, pornita de parintii lui mecanici si continuata de el prin ceea ce a invatat. Astfel  ca sunt multi ca varul meu care aleg sa mearga pe cont propriu, inclusiv in IT. Iar sa vezi ca acest lucru se intampla in industria auto,  vorbind punctual de piese auto si piese autocamioane e incantator, mai ales cand intru pe www.rokastoreauto.ro si vad formularul pentru asistenta si suport tehnic !

Afaceri ca Roka Store Auto – Piese auto online rezista pe termen lung ?

camioane

Pai in primul rand e ca individul care isi cunoaste domeniul  de activitate, poate mult mai usor in momente de impas sa ia niste decizii salvatoare,  stie ce cheltuieli trebuie reduse si in ce parte trebuie investit mai mult. Adica un inginer auto ori pasionat de domniu si cu ani de experienta, care vinde piese auto , nu e la fel ca un simplu manager,  care in momentul in care sunt probleme prima data taie de peste tot din bugete si afacerea se sufoaca.  Nu poti functiona nici macar 1 an intr-un domeniu necunoscut, iar ca exemplu, www.rokastoreauto.ro functioneaza deja de 4 ani doar pe online cu al lor magazin de piese autocamioane online. Sunt sigur ca au asadar radacini serioase pe nisa asta de piese auto si in special piese auto camioane  !  Pasiunea e iarasi cheia succesului, in momentul in care activezi pe un domeniu pe care il iubesti, nu intervin asa repede deciziile gresite. Pe de alta parte sa pui suflet inseamna ceva, iar nu multi anteprenori sunt dispusi ca biznis-urile lor sa faca parte din „familie”. Munca de asemenea nu e atat de extenuanta, e desigur obositoare, dar cand faci ce iti place esti pana la urma un om fericit si ii faci si pe ceilalti multumiti prin munca ta.

RokaStoreAuto.ro investeste lunar in promovare

investeste

Ca sa iti dezvolti afacerea trebuie anual, daca nu trimestrial sa investesti o parte din profit. Ii dau si aici ca exemplu pe www.rokastoreauto.ro  pe care ii stiu ca lunar investesc in promovare online. Daca esti o afacere in real life si iti dezvolti si un magazin online, e perfect, ca atunci cand e posibil sa nu ai clienti in real, vin din virtual si se echilibreaza balanta. Defapt e bine ca o parte din profitul oricarei firme, sa vina din multe tranzactii mici dar multe si nu doar de un singur partener de afaceri pentru care livrezi. Defapt puteti observa ca marii miliardari in euro au afacere in aproape toate domeniile existente pe piata. Incepand de la agricultura, mergand pana la IT, cercetare etc. si lucreaza tot pentru mai multi clienti, mici dar adunati fac afacerea mare.

Magazin piese auto in real life si/ori piese auto online ?

magazin online

Uneori sunt cateva ingrediente de baza pentru care o afacere are succes ori da gres. Iar in momentul actual multe afaceri din real life pot sa isi gaseasca in online ca si magazin online , suplimentar pe langa traditionalul magazin, o noua piata de lucru, o noua clientela diferita poate de cea actuala. Probabil o sa ii intreb pe cei de la www.rokastoreauto.ro care e secretul lor de rezista pe o nisa atat de grea ca cea de piese auto si piese autocamioane. Au si un magazin de desfacere la sediul social ? Observ iarasi ca au diverse metode de plata, chiar si prin Card Avantaj. Iar de asemenea pana in ianuarie 2017 au o reducere de 10 % la toate produsele. Sa nu uitam desigur si de faptul ca dispun de o gama larga de piese atat brand cat si aftermarket. Consider ca sunt multe de invatat de la rokastoreauto.ro mai ales cand e vorba de abordarea clientului si asistenta sa in procesul de comanda a pieselor auto in speta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *