Masina e in stare perfecta si nu are nevoie de piese tuning noi

Piese auto tuning de la Bucovina Tunning

bucovina-tunning

In ziua de azi depindem foarte mult de propriul autoturism, asa ca, pentru a nu ne lasa cand ne e lumea mai draga, trebuie sa ii acordam suficienta atentie. Nu conteaza cat de noua sau veche este, intretinerea acesteia trebuie sa fie realizata cat mai minutios posibil. In acest fel vei vedea ca vizitele la service vor deveni din ce in ce mai rare, iar functionalitatea sa va fi de-a dreptul ireprosabila.

Gandeste-te cat de neplacut ar fi sa ti se strice autoturismul exact atunci cand ai mai mare nevoie de acesta. Pentru a evita astfel de circumstante complet nedorite, ai grija sa primeasca atentia pe care o merita. Atat timp cat te vei comporta cu masina ta corespunzator, si aceasta iti va multumi printr-o functionalitate optima.

Pentru a avea o masina in conditii optime de functionare, iata ce trebuie sa ai in vizor:

service-masina

  • Imediat ce observi anumite nereguli la masina ta, ia masuri. Fie ca e vorba de un zgomot diferit pe care il scoate o anumita piesa, ori se simte un anumit miros, vizita ta trebuie sa fie de urgenta la un service. Bineinteles, atat timp cat te descurci de unul singur sa rezolvi problema, nu e necesar sa platesti bani in plus pentru niste servicii pe care chiar si tu le poti presta cu succes.
  • Inlocuieste stergatoarele atunci cand observi ca sunt uzate. Daca eziti sa faci asta in timp util, murdaria va fi intinsa pe intreg parbrizul si nici nu va putea fi curatata rapid, plus ca acesta se poate zgaria, tocmai pentru ca stergatoarele sunt uzate.
  • Respecta cu strictete perioadele si datele de service asa cum au fost stabilite de constructor. Chiar daca tie poate ca nu ti se pare absolut necesara aceasta vizita, pentru a te bucura de o functionalitate cat mai indelungata a masinii, iti recomand sa respecti asta cu strictete.
  • Daca bugetul iti permite, ideal ar fi sa iti inchiriezi sau sa iti achizitionezi un garaj sau cel putin in loc de parcare mai sigur. In acest fel vor scadea semnificativ sanseel ca autoturismul tau sa fie zgariat sau lovit de alte obiecte.
  • Este important ca in fiecare saptamana sa se verifice starea cauciucurilor. Cu siguranta nu iti doresti sa te trezesti intr-o dimineata ca ai nevoie urgenta de masina, insa ca unele cauciucuri nu se afla intr-o stare prea buna. Daca observi o neregularitate cat de mica, e necesar sa mergi intr-un service specializat si sa verifici rotile.
  • E foarte important sa speli masina de la 2 pana la 4 saptamani, in functie de conditiile meteo, dar si de cat de des este utilizata aceasta. Unele mizerii, precum sunt excrementele pasarilor vor deteriora vopseaua destul de mult, astfel ca e necesara indepartarea rapida a acestora.
  • Gaseste un mecanic de incredere pe care sa te poti baza de fiecare data cand ai nevoie. Atunci cand apelezi la un personal diferit, exista si posibilitatea ca preturile sa fie mult mai mari; atunci cand insa esti clientul fidel al unui mecanic, acesta ar putea sa iti faca si o serie de reduceri.
  • Atunci cand trebuie sa schimbi anumite piese tuning, iti recomand sa cauti in cadrul magazinelor online deoarece au preturi mult mai accesibile.
  • Foarte important e sa conduci cu maximum de calm si de atentie. Atunci cand conduci agresiv, vei creste si sansele de a avea un autoturism uzat intr-un timp foarte scurt. In plus, acest aspect ofera si siguranta maxima atat tie, cat si a celorlalti soferi din trafic cu care te intersectezi.

atentie-masina

Acestea sunt doar cateva din cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le respecti cu strictete pentru a avea un autoturism de o functionalitate ireprosabila pentru o lunga perioada de tip.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *