Menține suzeta în siguranță cu un clip de suzetă

Bebelușii și copiii care încă mai folosesc suzeta au tendința de a o pierde mereu. Suzeta nu mai apare de fapt, niciodată. Nu se evapora și nu o pierde într-un loc ușor accesibil. Așadar, de cele mai multe ori le găsești la o curățenie generală, după pătuț, după dulap sau sub vreun corp de mobilă. Menține suzeta în siguranță cu un clip de suzetă!

Clipurile de suzetă sunt un accesoriu perfect pentru aceste obiecte preferate ale celor mici. Se pot atașa oricărei hăinuțe, iar șnurul este suficient de lung pentru a ajunge la gură. La Little Prints nu găsești doar o nuanță de clip suzetă, ci o multitudine de culori! Culorile unui clip suzeta variază, de la cele roz, albe, vișinii sau în combinațiile acestor culori, până la combinații Hunter Green, Deep Space, Baby Blue sau Petrol. Sunt disponibile culori atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Un clip de suzetă nu numai că menține în siguranță suzeta să nu o piardă, ci este și igienic. Astfel, dacă cel mic obișnuiește să își lase suzeta în locuri mai puțin igienice, clipul nu va permite acest lucru. Nu trebuie să iți faci griji nici în legătură cu vizitele la bunici, unde s-ar putea să pună suzeta într-un loc mai puțin curat precum pe mesele din curte sau într-un loc cu animale. Suzeta va fi în siguranță!

Unul sau mai multe – alege ce îți place și fii practic

Un clip de suzetă nu este niciodată suficient. Oricât de stabil ar fi, s-ar putea să îl desfacă sau ca la schimbarea hăinuțelor să uiți să îl atașezi. Poți cumpăra mai multe clipuri pe care să le asortezi cu ținuta bebelușului. Culorile pot fi standard, într-un singur ton sau pot avea combinații din aceeași paletă de culori. Menține suzeta în siguranță cu un clip de suzetă colorat și ușor de atașat!

La Little Prints descoperi o gamă variată de clipuri suzetă, în culori și tonuri diferite. Dacă se pierde clipul, vei știi că este al copilului tău! Modelele variate de pe site sunt foarte diferite și nu pot fi confundate cu alte clipuri. Acestea sunt confecționate din lemn și otel inoxidabil. Pentru protecția celui mic, nu conțin plumb, cadmiu, BPA sau ftalați. Sunt 100% din silicon alimentar și se curăță cu ușurință doar cu săpun și apă.

Achiziționează cate un clip suzetă pentru cele mai utilizate bluzițe sau jachete ale copilului tău! În acest fel, vei asocia bluza cu clipul și nu vei uita să îl atașezi de ea. În plus, daca cel mic se va obișnui cu acesta, cel mai probabil va plânge dacă ai uitat să îl atașezi sau daca lipsește. Clipurile sunt colorate, practic imposibil să nu le zărești imediat.

Menține suzeta în siguranță cu un clip de suzetă! Siguranța acesteia înseamnă fără pierderea ei, fară aruncarea ei de către bebe și fară amplasarea ei în locuri nepermise. Vei evita ca cel mic să pună suzeta în gură daca nu este igienizată sau a fost într-un loc mai puțin curat.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *