Arta de a face mobila de lux

Schimbam mobila !

Alegerea mobilei e o chestie dificila si uneori schimbatul mobilei e o alegere necesara pentru o locuinta moderna, aerisita, primitoare atat pentru cei care locuiesc in ea, cat si pentru cei care vin in vizita. In general majoritatea celor care isi schimba mobila aleg mobilierul nou de la diferite magazine, unele la parterul blocurilor, unde sunt tot felul de magazine care vand mobila. Ceea ce nu stiu aceste persoane e ca mobila cumparata de ei, e una standard, e mobila de fabrica si o gasesc in mii de exemplare.

Mobila de la “Arta Mobilei”

Ceea ce va intreb eu prima data e, de ce mobila de la arta mobilei? Pai in primul rand arta de a face mobila de lux nu presupune achizitia unor obiecte de mobilier, ci mai ales presupune proiectarea propriului mobilier. Cand vorbim de “Arta Mobilei”, vorbi de mobilier la comanda, realizat prin proiectare 3 D si care tine cont de toate necesitatile de spatiu ale individului. De asemenea se poate discuta despre materialele folosite, despre feronarie, despre ce culoare de PAL sau MDF vrei sa folosesti pentru mobila ta. Posibilitatea, adica arta de a face mobila de lux nu se afla la indemna oricui, mai ales ca acest lucru presupune grija pentru fiecare detaliu in parte. E vorba de faptul ca si clientii care isi comanda mobila intra in categoria clientilor de lux, deoarece cei care fac asta, isi comanda in general mobila pentru intreaga casa sau apartament.

Desigur, nimeni nu va opreste sa comandat mobila la comanda, un altfel de mobila, mai bine spus mobila de lux, mai ales ca daca iti proiectezi mobila pentru intreg apartamentul, in momentul in care sa spun vinzi locuinta, mobila se vinde si ea odata cu apartamentul, astfel incat noul proprietar nu o sa mai aiba dureri de cap cu mutatul. Daca rasfoiti site-ul de prezentare a acelor de la “Arta Mobilei”, o sa vedeti ca prin proiectare 3 D orice produs din portofoliul lor se adapteaza conform cerintelor dvs. de spatiu.

Personal consider ca e musai ca mobila sa fie schimbata odata cu cativa zeci de ani, deoarece un apartament cu mobila comunista, are parte de o atmosfera greoaie, un aer imbacsit, un spatiu mult redus si o mobila care nu face fata necesitatilor actuale. Personal urmatoarea achizitie pe care o sa o fac in materie de mobila e, un mobilier de birou, facut pe dimensiunea camerei mele, adica nici prea mare, nici prea mic. Desigur ca nu doar producatorul recomandat produce mobila de lux. Arta de a face mobila de lux o regasiti si la alti producatori, insa eu v-am sugerat unul dintre cel mai bun producator de mobila pe care il stiu si care livreaza bine mersi in tara, nu doar in Bucuresti si in localitatile limitrofe.

Asa ca dragi prieteni aveti tot timpul din lume sa va hotarati cum vreti sa arate mobila dvs. si mai ales sa tineti acum cont, de arta de a face mobila de lux !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *