Modelul Bucsaru aplicat la Petrolul Ploiesti

Dupa ce Unirea Urziceni a incasat un morman de bani pentru participarile in Liga Campionilor si castigarea titlulii, Bucsaru a vandut  intregului lot ca pe bucse si echipa a disparut din micul oras Urziceni.

Primaria din Ploiesti a construit un stadion pentru Fc Petrolul Ploiesti, Dan Capra parea un investitor serios in fotbal, pana intr-o dimineata de decembrie 2014, cand  Dan Capra a fost arestat intr-un dosar de frauda fiscala de aproape 15 milioane de euro.

Exact cu 1 an inainte, clubul avea un staff condus de Razvan Lucescu, profit de 1.2 milioane de euro in 2013 si 13 sponsori, precum si personal capabil sa conduca echipa. Dar inlaturarea oamenilor pregatiti, presiunea dosarelor a dus la momentul in care 3 jucatori sa castige jumate din plafonul de salarii pentru tot lotul Petrolului.

Petrolul se află într-o situaţie critică din punct de vedere financiar, se pare ca nu isi poate indeplinii promisiunile luate in planul de reorganizare judiciara, iar duminica 18 octombrie 2015 se joaca Petrolul – Steaua de la 20:30 pe un teren arabil al echipei gazda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *