Noi.ro sau de unde sa cumperi en-gross articole de menaj

Noi este un magazin care vine spre publicul larg cu aproximativ 40.000 de articole din categorii diferite, pentru nevoile fiecarui client in parte.

Magazinul noi.ro nu se adreseaza doar persoanelor fizice, ci si celor juridice, care detin o afacere in domeniul comertului din diferite nise.

Gasim in cadrul magazinului articole menaj, electrocasnice, produse de curatenie si detergenti, ingrijire personala, produse pentru cei mici, gradina, food, auto si haine.

De ce sunt avantajoase la pret produsele de pe noi.ro

Pentru cei care detin o afacere in domeniul comertului, este un avantaj de a cumpara produse si articole en-gross, deoarece pretul este mult mai mic comparativ cu cele la bucata.

Magazinul noi.ro ofera aceasta posibilitate de achizitionare a produselor, fiind un punct forte. Noi.ro are in portofoliul sau peste 500 de branduri, inclusiv marci proprii, cat si produse ale producatorilor locali.

Echipa din cadrul magazinului are o vasta experienta in spate, drept pentru care profesionalismul isi spune cuvantul. Astfel ca indiferent de vizita pe care o facem fie online sau fizica, echipa ne va sta tot timpul la dispozitie si ne va oferi consultanta cu privire la alegerea produselor sau la ofertele disponibile.

Vara vine cu schimbari

Insa si persoanele fizice pot cumpara produse en-gross din cadrul magazinului. Faptul ca se apropie sezonul cald, este un moment excelent de a lua masa pe terasa din fata casei.

Restrictiile s-au ridicat, asa ca ne putem invita familia sau prietenii la masa. Un set de scaune ce poate fi achizitionat de aici, il putem gasi la preturi foarte accesibile.

Totodata ne putem schimba si vesela, pentru ca masa sa arate cat mai bine.

Pentru cei care iubesc florile, isi pot decora curtea sau terasa cu ghivecele de flori de la noi.ro. Se gasesc in culori si marimi diferite, in functie de decorul pe care dorim sa il facem.

Daca suntem presati de timp, putem face cumparaturile online din cadrul magazinului, iar in scurt timp produsele sunt la usa noastra. Astfel ca putem economisi timp pretios. In plus, putem gasi oferte si promotii personalizate.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele si serviciile oferite, puteti accesa site-ul noi.ro

Date de contact:

E-mail: comenzi@noi.ro

Telefon: 0771 680 398

Adresa: Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 16, Doraly Expo Market, Pavilion P9, Afumati- Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *