Nu Oricum iti ofera produsele – tu doar ocupa-te de lucrarile din sera in luna noiembrie !

Crezi ca activitatile din gradina, sera si livada iau sfarsit odata cu instalarea sezonului rece? Nu vreau sa te dezamagesc, insa nu e asa. Atat timp cat ai aproape un magazin ce ofera produse fitosanitare, pesticide, insectide si seminte de legume, pare ca activitatea din gradina si sera nu se termina niciodata.

Chiar daca suntem spre finalul toamnei, sa stii ca ai inca o multime de lucruri de facut in sera. Luna noiembrie vine si ea cu sarcinile sale aferente, sarcini pe care ti le voi prezenta in cele ce urmeaza. Nu uita ca gasesti pe nuoricum.ro toate semintele de legume ce pot fi cultivate intr-o sera. In acest fel, mananci sanatos chiar si pe timpul sezonului mai problematic, in special la inceputul primaverii.

Lucrari in sera pe care trebuie sa le faci in luna noiembrie

Noiembrie este cumva o luna critica, o luna de granita intre sezonul cu temperaturi modeste si cel cu temperaturi critice. Asadar, incepe cu schimbarea geamurilor avariate de la sera pentru ca totul sa fie perfect pentru sosirea sezonului rece.

Totodata, trebuie sa te ocupi serios si de igienizarea spatiului util. Spala geamurile si igienizeaza podeaua si rafturile. Exista o multime de solutii pe care le poti folosi in acest sens. Gasesti recomandari si la nuoricum.ro, recomandari de produse ce pot distruge daunatorii. De asemenea, alege si produse pentru prevenirea aparatiei bolilor.

Zilele de iarna sunt scurte, iar tu stii deja acest lucru. Vei avea nevoie de lampi solare pentru a putea lucra in sera cat e necesar. Nu uita de foliile cu bule de aer ce trebuie aplicate pe interiorul peretilor serei pentru a impiedica pierderile semnificative de caldura.

Ventilatia serei este extrem de importanta indiferent de sezonul aflat in desfasurare. Multi dintre agricultori refuza sau amana intervalele de ventilatie a serei de frica inghetului sau complicatiilor pe care le pot prezenta ulterior plantele. Total gresit! Ventilatia ar trebui facuta constant, in special dupa ce udati plantele si chiar pe timp de noapte, asta doar daca folosesti incalzitoare cu parafina.

Seminte de legume gasesti o multime pe nuoricum.ro. Pentru comenzi suna la numarul de telefon 0787 603 417 sau trimite-le un e-mail: office@nuoricum.ro sau comenzi@nuoricum.ro. De asemenea, te poti deplasa direct la sediul firmei Nu Oricum pe care il gasesti in comuna Baleni, judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *