Nu stii ce sa alegi dintre o masina noua sau second hand? Vezi ofertele avantajoase de la AutoDel

Sa iti cumperi o alta masina nu este tocmai o decizie usoara. Daca femeile se uita mai intai la design si culoare, barbatii sunt interesati de dotarile si consumul de combustibil al masinii. Cert este ca intr-un final, atat pentru femei cat si pentru barbati, pretul este cel care definitiveaza achizitia.

Intrebarea care sta pe buzele celor care doresc o masina este daca sa o achizitioneze noua sau second hand. Avantaje se gasesc pentru ambele variante insa cele second hand vin cu cateva in plus. Sa vedem despre ce este vorba.

Avantajele achizitionarii unei masini rulate

Trebuie sa cunosti faptul ca pretul unei masini rulate este mult mai mic comparativ cu cel al unei masini noi si este probabil principalul motiv pentru care acestea sunt la mare cautare. In plus, poti intalni dealeri auto care vine pe piata cu o flota larga de masini rulate, dar care sunt bine intretinute. Asa cum este si autodelrulate.ro, un dealer recunoscut pe piata din Romania pentru serviciile de calitate pe care le ofera.

In plus, in loc sa investesti o suma foarte mare bani pentru o masina noua dar care nu indeplineste toate cerintele pe care le cauti, mai bine achizitionezi o masina rulata. Una care  face parte dintr-o clasa superioara, de la un brand premium, spre exemplu Hyundai sh Suceava, Audi, Ford, Jeep, Porsche.

Mai mult decat atat, masinile rulate aduse din alte tari sunt mult mai bine intretinute pentru ca infrastructura din strainatate nu se compara cu cea din tara noastra.

Dezavantajele achizitionarii unei masini noi

Chiar daca o masina noua arata impecabil, acesta nu este un motiv suficient de bun incat sa nu iei in calcul achizitionarea unei masini rulate. Gandeste-te ca intretinerea masinilor noi trebuie facuta la reprezentanta ceea ce inseamna ca pretul in ceea ce priveste piesele si manopera va fi mai crescut. In plus trebuie sa fii foarte atent ce reparatii faci la masina pentru a nu pierde garantia.

De altfel, o masina noua este mult mai scumpa decat una second-hand. Odata ce te-ai orientat catre o masina noua, poate nu vrei sa o schimbi in urmatorii 5 ani, fapt pentru care valoarea ei va scadea odata cu trecerea timpului si niciodata nu o vei mai vinde cu pretul cu care ai cumparat-o.

De multe ori o masina rulata poate fi vanduta mai departe cu acelasi pret sau chiar mai bun daca i s-au mai adus anumite imbunatatiri.

Atunci cand vrei sa cumperi o masina noua, nu ti se vor prezenta toate costurile si s-ar putea sa mai ai de platit alte taxe suplimentare, intretineri stipulate in garantie si asa mai departe. In plus trebuie sa platesti asigurare full-casco pentru a putea beneficia de garantie chiar daca este mult mai scumpa decat asigurarea RCA.

Asadar, tu faci alegerea mai departe in ceea ce priveste achizitionarea unei masini. Daca te hotarasti la una second hand, echipa AutoDel te poate ajuta alegi masina potrivita pentru tine. Poti citi mai multe aici despre avantajele si serviciile firmei AutoDel.

Date de contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA:

0374 006 007

BUCURESTI:

0759 888 788

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *