Nunti, botezuri si inmormantari

Organizam nunti si in 2016 !

Desi dupa cum spuneam situatia economica e in moarte clinica, social romania e o tara in disolutie, insa nunti, botezuri si inmormantari se fac ca si pana acum caci timpul politic si destinul tarii nu depinde de oamenii simplii. In Romania mai sunt si oameni harnici care vor sa isi construiasca o familie si sa aduca pe lume un copil. Acestia normal ca , cauta pe google, modele de tort pentru nunta ! Pentru ca nunta e un eveniment magic, pentru ca totul trebuie sa fie perfect in ziua nuntii tale dragi tineri. Faptul ca societatea e grie, nu inseamna ca nu mai sunt oameni fericiti in Romania. Nu inseamna ca nu mai sunt tineri care se iubesc, care fac studii dar asteapta o viata mai buna. Nu inseamna ca nu mai sunt fete care vor sa fie cerute de sotie si sa faca apoi o nunta si un botez ca intr-un basm. Sa adica pe lume un prunc sanatos si voinic ca Praslea din merele de aur.

Modele de tort pentru nunta !

Cu diferitele modele de tort pentru nunta, cu invitati restransi, cu muzica buna in surdina si cu un meniu poate mai sofisticat ori de ce nu, un meniu traditional. La nunta tot omul cat de sarac e, e fericit, joaca si danseza. Ca asa e sufletul romanului, uita repede necazul la fericire. Romanii in general nu sunt pretentiosi, oameni de distractie si chef si atunci cand si cinstea e pe masura, mirii pun caramizi solide in constructia unei noi familii.

Si la final de nunta ce vine? Mireasa a ales de dintre modele de tort pentru nunta si cel ales vine la sfarsitul serii gata sa bucure mesenii ! Si mirii merg apoi in luna de miere, unde cu putin noroc se concepe si un bebe mic… Si mirii mai trebuie sa construiasca o casa, sa sadeasca un pom si si sa isi priveasca pruncul crescand ! Mergem inainte dragi prieteni si astept si eu cu nerabdare sa mai fiu invitat la nuntile prietenilor.

Dar nu uitati, nunta si obiceiul ei e frumos, si casatoria trebuie sa dainuie in timp. Acesta este marele test de maturitate al mirilor. O nunta cu un divort dupa 3 ani nu inseamna nimic. Parca imi e deja pofta de tortul pentru nunta.

One thought on “Nunti, botezuri si inmormantari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *