O baza de date cu lista firmelor din Romania

O lista cu date firme ca sa iti sporesti vanzarile

date-firme

Ideea e ca o afacere se bazeaza foarte mult pe marketing in acesti ani. A trecut vremea anilor 90′ cand se vindea si se cumpara orice, iar o unealta ca si baza de date cu lista firmelor din Romania, e mana cereasca pentru orice departament de marketing. De ce va spun acest lucru ? Ca sa intelegi din prima investitia intr-o baza de date cu lista firmelor actualizata. Desigur ca la o simpla cautare pe Google este posibil sa gasiti informatii despre X firma, insa datele nu sunt complete. Si sa nu uit sa mentionez, marketingdirect.biz iti da posibilitatea sa descarci gratuita o mica partictica din baza de date cu lista firmelor, astfel incat sa te convingi si sa poti testa fara sa platesti inainte nimic.

Mai pe intelesul tuturor, o lista firme din domeniul de activitate in care activeaza firma ta contine informatii complete care te pot ajuta in campanii de fax marketing, sms marketing, chiar ori clasic prin oferte telefonice. Asadar in lupta pentru sporirea vazanilor aceste date firme puse la dispozitie de marketingdirect.biz sunt esentiale. Desigur ca, sporirea vanzarilor, atragerea de noi clienti ori parteneri nu se realizeaza doar utilizand o baza de date cu lista firme actualizata, ci e nevoie si de alte strategii, oferte imbatabile, insa care de multe ori dau rezultate mult mai slabe decat targetarea unor clienti utilizand date firme complete.

Ca sa nu va faceti o impresie gresita, lista firme este perfect legala si vine pe suport CD comandata acum de la marketingdirect.biz si contine informatii relevante pentru viitoare dvs. campanie de marketing. Cd-ul cu date firme contine urmatoarele informatii referitoare la profilul firmelor: numele firma, forma juridica, numar de inregistrare, cui, judet, oras, cod CAEN, persoana de contact, email, adresa web, telefon, fax, capital social, cifra de afaceri, profit brut, numar de angajati, apartenenta la sistemul cameral. Toti vor sa aibe succes in vanzari ! Cei mai multi nu reusesc pentru ca nu stiu cum sa o faca ! Comanda Cd-ul cu baza de date a firmelor din Romania actualizata si incepe sa ai noi vanzari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *