Pentru linistea ta, doteaza-ti masina cu tavita de portbagaj

Am văzut mașini care aveau podeaua portbagajului acoperită cu pături, cuverturi, bucăți de mochetă, covoare vechi sau alte materiale textile. Și nu erau mașini ieftine. Am văzut șoferi de Audi A4 sau BMW X6 care întindeau niște textile unsuroase în portbagaj înainte de a pune bagajele. Sincer, nu știu la ce folosește o pătură în astfel de situații. Ai vărsat vreodată ceva în portbagaj? E o situație pe cât de amuzantă pe atât de tragică.

De ce nu folosim tăvița de portbagaj ?

tavite-portbagaj

Pentru că nu-i înțelegem probabil valoarea. Tăvița este un accesoriu. Avem mereu impresia că accesoriile sunt opționale. Un Audi A4, de exemplu, este o mașină de clasă medie pe care și-o poate permite toată lumea. Puțină lume are însă instinctul de conservare atât de puternic încât să-și doteze noua achiziție cu o tăviță portbagaj Audi A4. Tăvița e însă o idee genială mai ales pentru mașinile de lucru și de familie. Practic e o idee fantastică pentru toate mașinile care au și folosesc portbagajul. Și e inevitabil să folosești această parte a mașinii indiferent de cât de puțin miști mașina din parcare.

Ce este o tăviță pentru Audi A4

audi-a-4-tavita

Tăvițele nu sunt universale pentru că forma și dimensiunile mașinilor și implicit forma portbagajelor nu este nicicum universală. Un Audi Q7 are un portbagaj imens. Un Mini Cooper are un portbagaj minuscul. Un Audi A4 are un portbagaj mediu. O tăviță portbagaj Audi A4 urmărește întotdeauna forma și conturul acestui tip de portbagaj. Marginile tăviței sunt înalte, materialul din care este făcută  este rezistent, ușor de curățat și mai ales nu lasă umezeala să pătrundă în mocheta și spre caroseria mașinii. Fiind un accesoriu original, orice tăviță portbagaj Audi A4 are garanția calității și durabilității. Nu orice tăviță pe care o cumperi se potrivește tipului de mașină. Nu orice tăviță rezistă presiunilor unui portbagaj folosit la capacitate maximă.

De unde cumpărăm tăvițele

tava-de-portbagaj

Tăvițele se cumpără de la magazine specializate în accesorii pentru mașini. Un astfel de magazin are în ofertă accesorii, inclusiv tăvițe, pentru absolut toate tipurile și modelele de mașini populare pe piață la ora actuală. Dacă ai un Audi, vei căuta accesoriile dedicate acestei mărci de mașini. Pentru Audi A4, căutările se extind până dăm de acest model. O tăviță pentru Audi A4 este un accesoriu pe care îl putem găsi și comanda foarte ușor și care costă puțin. Dacă ar fi să calculăm daunele produse mașinii de lichidele și particulele corozive care ajung în portbagaj și costul unei simple tăvițe atunci am realiza câtă economie putem face pe termen lung. Asta dacă gândim pe termen lung. Gânditul pe termen scurt e de cele mai multe ori o afacere păguboasă și costisitoare.

Accesoriile pentru mașină nu sunt un moft pentru șoferi fițoși care n-au alte preocupări decât să-și doteze mașinile la standarde imposibile pentru restul lumii. Tăvițele sunt accesorii mici dar utile, necesare, care te scutesc de nervi, daune și timp pierdut scoțând praful și petele de pe mocheta portbagajului. În plus, protejează caroseria de efectele nefaste ale umezelii, substanțelor acide, corozive care atacă metalul și reduc substanțial aspectul și valoarea mașinii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *