Plantele de la Sere Flori Mihaiesti – o incantare pentru suflet si ochi

Florile sunt cele pe care le oferi in momentele speciale celor dragi, sunt si cele care infrumuseteaza o casa sau o gradina, sunt cele care fac diferenta dintre un parc viu, plin de viata si unul trist si parasit. Florile au o importanta majora in viata unui om si nu mereu realizam acest lucru.

Terapia cu plante este printre cele mai avantajoase tipuri de terapie, deoarece plantele au numeroase proprietati benefice corpului, pe langa faptul ca produc oxigen si preiau din cantitatea de dioxid de carbon din perimetrul in care se afla.

Creaza-ti propriul decor

Intr-o casa plantele aduc numeroase beneficii printre care si cele vizuale. O casa care are flori colorate, aduc acesteia pata de culoare necesara si scot in evidenta designul camerei in care se afla. Plantele verzi sunt cele care redau eleganta si pot fi incorporate in diferite tablouri sau corpuri de iluminat, conform noilor stiluri pentru care opteaza din ce in ce mai multa lume.

Pe site-ul sereflorimihaiesti.ro sunt disponibile plante de apartament care nu necesita o ingrijire detaliata, pentru ca retin apa necesara si trebuie udate o data sau de doua ori pe luna. Aceasta planta poate fi combinata cu diferite accesorii si plantata in diferite vase disponibile pe site, astfel incat sa iti conturezi aranjamentul perfect pentru tine intr-o dupa-amiaza de gradinarit.

Plantele de apartament nu sunt pretentioase si nu trebuie asezate numaidecat la soare pentru ca razele directe pe frunze le poate arde, asadar pot fi pozitionate oriunde in casa, unde vrei sa aduci un plus unui spatiu.

Balconul – un motiv sa il decorezi cu plante

Indiferent daca stai la casa sau la bloc, probabil dispui de un balcon. Acesta nu trebuie sa fie numaidecat tipic si sa lase la vedere doar geamul, ci poate fi accesorizat foarte frumos cu plante. Muscatele sunt printre cele mai potrivite plante de balcon deoarece sunt si verzi, dar florile aduc un plus de frumusete. Un ghiveci de flori rosii asezate la un geam insenineaza ziua trecatorilor, dar infrumuseteaza si aspectul exterior al blocului sau a casei. Acestea stau cel mai bine in jardiniere, deoarece ele permit pozitionarea sigura pe geam si pot fi plantate mai multe flori in acelasi ghiveci. Daca spatiul iti permite poti opta pentru muscatele curgatoare care se extind si acopera o parte mai mare de perete.

Orice planta are nevoie de un ghiveci pe masura pentru a fi cu adevarat aspectuoase. Cei de la Sere Flori Mihaiesti pun la dispozitie o varietate de ghivece de diferite marimi si culori pentru orice tip de plante.

Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul si pentru mai multe informatii suna la 0720036170.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *