Pompa de san atunci cand alaptatul ridica probleme

pompa sanDe multe ori, in ciuda vointei lor, mamicile nu pot sa isi alapteze nou-nascutii. Aceasta neputinta are loc din cauza faptului ca cei mici, atunci cand se incearca alaptarea lor, le provoaca dureri mamicilor.

Din fericire, femeile care au devenit mame si care se regasesc in aceasta situatie au la indemana o solutie moderna, care se afla la distanta de doar cateva cautari pe Internet.

Rezolvarea problemei si achizitionarea unei pompe de san.

Ingloband tehnologii moderne de extractie a laptelui, pompele de san isi dovedesc eficienta datorita faptului ca nu le provoaca dureri mamelor. De asemenea, folosind o astfel de pompa se va extrage o cantitate de lapte suficienta fara ca acesta sa isi piarda din calitate.

Avand in vedere ca se muleaza intr-un mod optim pe sanul mamicilor si intrucat sunt confectionate din materiale non-toxice, pompele de san nu ranesc mamicile in timpul utilizarii.

Pompele pentru san – ce tipuri se gasesc in online?

ce pompa pentru san sa folosesti tu ca mama

Pompele de san, asa cum s-a mentionat si mai sus, se comercializeaza intens de magazinele care isi desfasoara activitatea in mediul online.

Scriind in bara Google-ului “pompe san” veti observa ca netul este plin de magazine, insa, asa cum probabil banuiti deja, nu toate practica preturi acceptabile.

Unul dintre magazinele online, care furnizeaza pompe de san de inalta calitate, fabricate de producatori renumiti si ale caror preturi de achizitie sunt accesibile se numeste Ilbambino.ro.

Avand in vedere ca bebelusii nou-nascuti se afla de multe ori in imposibilitatea de a se hrani de la sanul mamelor si ca alimentatia acestora este conditia unei dezvoltari sanatoase, se recomanda sa utilizati o pompa pentru san.

Printre modelele furnizate de Ilbambino.ro se gasesc si urmatoarele:

  • Pompe de san electrice care pot extrage laptele matern in 2 faze. Prima dintre faze faciliteaza fluxul de lapte, iar cea de a doua il maximizeaza in sensul ca ritmul colectarii laptelui creste. Aceste pompe se utilizeaza si se igienizeaza fara niciun efort si sunt prevazute cu niste cupe realizate din materiale foarte moi care sporesc gradul de confort al mamicilor in timpul extractiei
  • Pompe de san care se actioneaza manual: acestea sunt optime pentru utilizarea ocazionala intrucat au un design discret si dimensiuni reduse. Sunt dotate cu perne care asigura colectarea optima a laptelui matern si au de asemenea doua faze, una de stimulare, iar cea de a doua de extractie. Acestea mentin un vacuum constant si se pot manevra cu o singura mana datorita designului ergonomic de care beneficiaza

Mamicile care au probleme cu alaptarea si care au nevoie de o pompa se pot orienta catre stocul magazinului Ilbambino.ro intrucat au la dispozitie o gama mai mult decat generoasa, care cuprinde zeci de modele.

Preturile sunt competitive si variaza de la produs la produs in functie de compania producatoare, de tehnologie, de dimensiuni si, bineineteles, de design.

Daca nu puteti sa alaptati comandati-va online o poma pentru san

Acestea fiind spuse, daca va aflati in imposibilitatea de a va alapta copilul, rezolvarea acestei probleme consta in folosirea unei pompe pentru san. Acestea se pot comanda online de la Ilbambino.ro, ceea ce inseamna ca nu veti fi obligate sa verificati ofertele magazinelor stradale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *