Programare la Salon de masaj anticelulitic în Iași sau în alt oraș, disponibilă prin Stailer

Alegerea unui salon de beauty și de întreținere corporală pe mâinile căruia să ne lăsăm atunci când ne dorim puțin răsfăț poate fi dificil. Mai ales dacă am avut parte în trecut de experiențe nefericite care ne-au făcut să fim mai precauți decât de obicei.

Atunci când este vorba de masaje corporale sau tratamente aplicate corpului trebuie să alegem având în vedere mai multe aspecte. Trebuie să ținem cont de cine ni-l face, de ce tratamente sau creme dispune, cât și de eventualele dispozitive folosite.

Stailer îți pune la dispoziție o aplicație prin care tu îți poți alege un salon de masaj anticelulitic in Iasi sau în alt oraș. Cum ți se pare acest lucru? Dar întâi de toate citește rândurile de mai jos pentru a te informa cu precizie.

Stailer, o platformă ce are în componența sa și o aplicație

Dacă încă nu te-ai decis asupra unui salon în care să mergi pentru un masaj anticelulitic sau un tratament corporal, pe platforma Stailer ai posibilități multiple. Aici un număr considerabil de saloane, cât și poze pentru a te decide pe loc.

La fiecare opțiune selectată poți vedea informații despre personal, adresa salonului, da și prețul unui astfel de masaj. De asemenea, pozele reprezentative cu experiențele celorlalți clienți sunt disponibile. Tu ai acces către toate datele necesare înainte de a-ți rezerva programarea.

Aplicația Stailer poate fi accesată oriunde și oricând

În timpurile moderne îți poți rezerva o programare la un salon direct de acasă. Nu trebuie să mai colinzi orașul pentru a-ți mai face programări direct la salon. Aplicația Stailer poate fi descărcată gratuit din App Store, App Gallery sau Google Play gratuit.

În plus, de asta poți vedea programul în timp real al stilistului și să-ți rezervi vizita în salon. În caz că nu mai poți ajunge la aceasta, o poți anula tot de acolo. Un proces simplu și ușor pentru un oamenii mereu în mișcare.

Atât femeile, cât și bărbații au nevoie de serviciile unui salon la care să apeleze cu încredere oricând au nevoie. Domnii, în aceeași măsură ca doamnele au grijă de corpurile lor, indiferent de anotimp. Aplicația Stailer oferă servicii complete pentru aceștia printre care epilare definitiva pentru barbati in Iasi.

În zilele noastre, tehnologia este prezentă în toate domeniile. Industria de beauty beneficiază și ea de aceste avantaje.

Prețul unui serviciu este același de pe site sau din aplicație

Prețul serviciului nu diferă atunci când ajungi la salon în mod fizic. Cel de pe site sau din aplicație este la fel de fiecare dată.

De menționat faptul că poți lăsa un review după fiecare vizită de-a ta la salon. În acest fel îi ajuți și pe stiliști sau pe maseuze, după caz pentru a-și promova serviciile și a căpăta încredere în rândul clienților. Totodată tu ai parte de o selecție premium de salone perfecte pentru orice fel de serviciu ai alege.

Intră pe stailer.ro pentru a te informa în detaliu despre tot procesul și pentru a-ți alege viitorul salon.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *