Promovare cu o baza de date cu firme completa

marketing

Informatia in sectorul de publicitate este vitala, iar orice baza de data cu clienti se dovedeste puntea de salvare pentru toti cei care vor sa se promoveze intrucat toate detaliile necesare despre niste posibili clienti se gasesc intr-un singur loc, bine organizate si structurate.

Faptul ca baza de date cu lista firmelor din Romania este disponibila intr-un format editabil permite userilor sa realizeze procesari care sa le usureze cautarea de viitori parteneri. Datele sunt actualizate la zi si pot fi accesate cu succes ori de cate ori este nevoie.

Intentia noastra a fost sa le oferim clientilor instrumentul care le lipseste de fiecare data cand vor sa se promoveze: este vorba despre mai multe informatii firme care vin la pachet cu mai multe detalii care sa-i ajute sa duca la bun sfarsit campanii publicitare cu rezultate cat mai vizibile.

Intrucat datele din lista cu firme sunt variate, promovarea se poate realizate prin diverse mijloace la indemana atat a initiatorilor cat si a beneficiarilor. Dumneavoastra puteti alege sa va faceti cunoscute produsele si serviciile prin email, fax, SMS etc.

O baza de date organizata dupa cerintele pietii

Ca un utilizator sa inceapa cautarea clientilor ideali in baza de date, sunt necesari extrem de putini pasi. Cum baza de date este structurata in asa maniera incat toate cautarile interprinse sa fie usor de realizat, utilizatorului nu ii ramane decat sa aleaga societati partenere in functie de domeniul de activitate, orasul si judetul, codul CAEN etc.

In acest fel, dumneavoastra sunteti cei care structurati aceasta baza de date in functie de necesitatile avute. Fiind intr-un format Access au MS Excel, baza de date va permite sa o procesati mai departe ca sa va fie mai usor cand apelati la informatiile furnizate de aceasta si sa economisiti mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *