Revine vremea de sandale !

Sandale din piele naturala Avarca

sandale-din-piele

Desi toamna si iarna trebuie sa isi faca aparitia, inca moda sandalelor de piele nu cred ca a trecut. Am observat ca in sistemul medical de exemplu, asistentele umbla in sandale din piele si iarna, pentru ca trebuie sa aiba incaltari finute. Ori daca nu e vorba de sandale din piele, e vorba de celebrii papuci albi medicinali. Personal in luna asta e ziua mea si nu stiu ce sa ii cumpar. Cum ea petrece foarte mult timp la birou, are 2 schimburi de incaltari. Astfel ca ma gandesc sa ii achizitionez o pereche de sandale din piele Avarca, mai ales ca sunt niste sandale cu platforma extraordinare. Exista oricum multe modele de sandale din piele, inclusiv modele mai vesele precum model flowers, care e exceptional pentru un floor de birouri, deoarece mai alunga monotonia.

Mie in general imi place sa nu pot haine ori incaltaminte monotona. Ideea e ca sandale Avarca din piele, cum e si modelul Flowers, sunt extrem de bine confectionate, sunt importate din Spania direct de la producator, astfel ca si pretul de 150 RON este pe masura, avand in vedere ca exista atat modele mai sobre dar si modele mai vesele, mai inflorate.

Sandalele Avarca sunt de o calitate excelenta !

sandale-avarca-din-piele Compozitie: piele 100%,
Talpa interior: piele,
Inaltime talpa:3 cm
Fabricat in Spania, in regiunea Menorca,
Producator: C. Ortuno cu licenta AVARCA MENORQUINAS

De exemplu modele acesta de sandale avarca din piele pe negru e unul mai sobru si e potrivit femeilor trecute poate de prima tinerete. Ideea e ca orice obiect de incaltaminte, fie si sandale, depind mult de tinuta purtata. Astfel ca e o ocazia potrivita pentru cei care nu au aflat inca de sandale din piele naturala Avarca sa comande o pereche. Conform unor surse personale, vanzarile vara asta au mers excelent si tocmai de aceea se promoveaza si toamna, aceste sandale.

Eu de exemplu la birou am tenesi, caci asa e mai comfortabil pentru un barbat, insa cand ies, mai ales iarna imi iau ghetele in masina ! Poate parea ciudat, insa daca munca ta presupune fuga intre departamente, iar multinationala e open mind, nu e neaparat nevoie sa stai incaltati cu pantofi din piele 12 h pe zi. Caci dragilor, din pacate in societatea contemporana jumate din viata o muncim. De exemplu matusa mea are propriul magazin de articole textile si incaltamine si iarna sta la magazin incaltata cu modelul de sandale avarca din piele neagra. Ideea e ca odata ce ai comandat prima pereche de sandale din piele avarca pe diferite modeluri, nu mai vrei sa renunti la ea. Pentru ca repet, sunt extrem de comode si talpa este realizata dintr-un material bun la sandale-avarca.ro

Nu au miros de incaltaminte, pentru cei care aveti magazine de haine si stiti cum miros pantofii noi adusi de la fabricile romanesti ori din Dragonul Rosa. Iar pana la urma sunt fabricate in Spania, o tara cu regiuni mult mai calduroase decat in Romania. Si eu vara asta am purtat sandale avarca pentru barbati si nu am regretat, mai ales ca am acceptat cu greu sa imi achizitionez o pereche de sandale din piele. Pana la urma va sugerez atunci cand lasati comanda, sa alegeti modele pentru intreaga familie, deoarece datorita multitudinii de modele, aveti de unde alege, atat pentru persoane tinere, adulti de varsta medie ori chiar si batrani. Ceea ce e minunat la aceste sandale avarca e ca acopera intregul segment de varsta al populatiei si mai ales faptul ca sunt niste obiecte de incaltaminte realizate excelent, tocmai in Spania. Asadar propun sa le dam credit in continuare spaniolilor caci stiu ei ce stiu, cand produc si achizitioneaza sandale avarca din piele naturala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *