Rochii de seară lungi potrivite în sezonul cald

Atunci când te gândești la evenimentele importante de peste vară gândul îți fuge la rochiile scurte, de teama lipsei de confort într-o rochie lungă. Însă, materialele de calitate fac și rochiile de seară lungi să fie la fel de confortabile, chiar și în sezonul estival.

Mai jos, îți prezentăm câteva modele de rochii de seară lungi pe care le poți purta fără griji pe timpul verii.

Rochia de seară lungă în stil flamenco

Inspirată de ținutele dansatoarelor spaniole, rochia lungă cu volane și umeri lăsați este potrivită și atunci când temperaturile sunt ridicate. Pentru un plus de confort și senzualitate, poți alege o croială asimetrică. Astfel, te vei buzura de un look elegant și feminin, fără să te simți incomod din cauza căldurii.

Rochia de seară lungă cu spatele gol și decolteu adânc

Dacă ești fana ținutelor de seară sexy, o rochie lungă cu spatele gol și decolteu adânc îți va pune în valoare feminitatea și te va ajuta să te bucuri de răcoare în serile se vară. Alege o rochie cu fustă lungă și amplă care să echilibreaze ținuta, astfel încât aceasta să nu devină vulgară.

Rochia de seară lungă crăpată pe picior

O rochie lungă plină sau prea mulată poate fi foarte incomodă în sezonul cald. Optează pentru o rochie vaporoasă, crăpată pe picior, care îți va da mai multă libertate de mișcare și o senzație mai bună de confort. Alege o rochie lungă cu crăpătură adâncă pentru un efect sexy sau una cu crăpătură dublă pentru un plus de confort și libertate.

Așadar, rochiile de seară lungi pot fi confortabile chiar și atunci când temperaturile sunt ridicate. În colecția NEER găsești numeroase modele de rochii de seară lungi care te vor face regina balului la evenimentele elegante de vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *