Romania e distrusa si fara viitor

Degeaba…Prea multa incrancenare, prea multi dinti stransi in Romania distrusa. Nu putem schimba nimic dupa Colectiv, caci iarasi noi tineretul am fost o simpla masa de manevra. Vin alegerile locale care se par o sa fie alegeri locale din 2 tururi de scrutin, datorita faptului ca PNL a vrut pe ultima 100 % schimbarea. Imi e deja sila de jocuri ascunse care se fac, atat in politica locala cat si nationala. Il detest pe Gabriel Oprea, pe Liviu Dragnea, pe Blaga, Gorghiu si pe vopsitul in neamt, Iohannis.

De ce am fost atat de naivi sa lasam ca industria romaneasca sa fie distrusa pas cu pas. De ce am fost atat de idioti incat energia sa o dam strainilor, de ce toate resursele naturale le-am dat pe bani de nimic. De ce tu draga romanule nu ai spus nimic? De ce tu securistule ai tacut si voi politicienii ati devenit baroni peste noapte cu conturi atat in tara cat si in strainatate. De ce doamne atata capital ascuns si scos din Romania, de ce dragi sefi SRI si ministrii ai economiei, ambasadori, multinationalele mai mult platesc impozit in afara, in Cipru.

De ce am ajuns o tara de neajutorati si l-am votat 10 ani pe Basescu. Iar dupa Ungureanu am pus o papusa de paie cu scheleti in dulap ca Ponta. De ce doamne nu am renuntat la valiza cu bani in campanie si de ce am distrus aceasta tara peste noapte. Imi e sila de finantarea partidelor politice si coruptie.

Terenuri agricole detinute de straini in Romania via stirileprotv.ro

61328243

foto: castelulbran.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *