Salvati ursitoarele pentru botez !

Eu am o problema cu declinul demografic si cu natalitatea scazuta. In calitate de absolvent de studii universitare de studii socio-umane, imi dau seama ca natalitatea scazuta si imbatranizarea populatiei e o problema la fel de grava ca si coruptia. Statul trebuie sa intervina din punct de vedere legislativ ca sa incurajeze mamele si nasterea de prunci, caci daca nu se intampla ce pe termen mediu, nu prea vad bine ursitoarele care merg la botez. Stiti ca e obiceiul cu ursitoare, defapt sunt pachete specializare ale unor companii care de exemplu spectacol cuprind sceneta in versuri, coloana sonora, petale de flori, interpretare artistica, cadouri oferite copilului etc. In esenta vorbim de un adevarat show la botez pe care il poti avea daca cauti online ursitoare pentru botez din Bucuresti !

Asa ca daca nu se intampla ceva, pierdem ursitoarele pentru botez si mai repede vine preotul sa ne conduca la loc cu verdeata. Chiar asa, cati dintre voi ati apelat la ursitoare pentru botez? Am inteles de la un prieten ca serviciul de divertisment practic, costa undeva de la 300 RON in sus. Vin niste domnisoare pictate pe fata care incep un mic teatru la care e martor si ala micu’, ca doar el e subiectul principal. Desigur ca acest lucru se intampla in cadre mai selecte. Dar am inteles ca in toata tara sunt servicii de ursitoare pentru botez. Exista si Mos Craciun specializat daca va intrebati, insa nu stiu daca avem si alte personaje, dar la nevoie se creeaza precis !

Va dati seama oameni buni ca in ritmul in care scade natalitatea ursitoarele pentru botez o sa fie nevoite sa plece in alte tari, unde se nasc mai multi prunci. Pana si Mos Craciun o sa mearga in Italia si o sa fie Babbo Natale ! Acum vorbim la modul serios, stiti ca inca din vremuri indepartate, copilul la botez era pus sa isi aleaga un obiect, despre care se spune ca o sa il urmareasca toata viata, e un fel de intuitie populara cu privire la profesia pruncului. Spectacolul cu ursitoare pentru botez cuprinde si aceasta parte pe langa divertismentul de calitate asigurat intr-un cadru profesionist, alaturi de decor si etc. Si mai jos va atasez un pachet de ursitoare pentru botez sa imi ziceti voi ce parere aveti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *