Sanatatea e nepretuita

Corporatistul lacom

Am intalnit in viata si am tot felul de prieteni care au conceptii despre viata mult mai interesante decat ale mele, dar unele mult mai gaunoase pe termen lung. Unul dintre prietenii mei corporatisti se crede invincibil. De cand are 1 k de euro salariu si a mai si primit 60 K mostenire o arde extrem de darwinist. Crede ca totul se invarte in jurul banilor, iar Romania e o tara de prosti falimentari si fomisti. Desigur ca atunci cand i-am amintit ca poate sa faca un cancer sau o boala degenerativa de la atata megalomanie si narcisism bolnav a mai tacut.

Hipocondrul de birou

La celalt capat, adica extrema e hipocondrul de birou. Castiga mult mai bine de 2 mii de euro, e un sefulet intr-o multinationala, calatoreste mult si mereu e pregatit de orice. Cred ca si atunci cand si-a luat apartament a cautat cu buncar anti-atomic (glumesc desigur). El e genul care mananca vegan, doar verzaciuni si care bea doar wisky cu 2 cuburi de gheata si nu in timpul saptamanii, doar vinerea. El e la curent cu toate tratamentele anti cancer si mai ales de cand vrea sa dea jos cele 100 kg de grasime cu valoare zici ca a terminat medicina. Desigur, hipocondria merge inclusiv si in pat. Caci el nu face sex pe nepusa masa si fara prezervativ la nicio petrecere corporatista (aici il inteleg)

Atat pentru corporatismul lacom cat si pentru hipocondrul de birou sanatatea e nepretuita. Care oare clacheaza primul si vrea sa mearga la tara sa asculte pasarelele cum canta primvara? Corporatismul imi spune ca deja prietena il inseala deoarece are performate sexuale tot mai slabe. Keep in touch !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *