Setul de Perne Auxiliare este un must-have pentru masina.

Cei de la Perne Auxiliare pun la dispozitia clientilor seturi de perne auxiliare la preturi accesibile despre care te vei bucura sa afli. Totusi atunci cand alegi un set de perne de acest gen trebuie sa fii atent sa fie potrivite in functe de masina pe care o detii, deoarece nu sunt universale, cum cred unii.

Aceste perne auxiliare pot aduce schimbari majore cu privire la orele de condus. E-shopul iti poate trimite la usa casei setul perfect de perne, marca Air Power care iti poate schimba experienta condusului.

Caracteristicile esentiale ale pernelor auxiliare Air Power

Alaturi de utilitatea lor crescuta, acestea sunt si foarte rezistente, Air Power fiind unul dintre cunoscutele branduri in aceasta nisa. Au o presiune de lucru foarte mare si presiune de rupere extrema.

Rezista foarte bine atat la temperaturi joase cat si la temperaturi ridicate, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci griji. Vor rezista timp indelungat. Primesti la o comanda chiar si garantie pentru 12 luni, deci poti avea incredere ca in timpul garantiei poti trece prin toate cele 4 anotimpuri pentru a le face proba, pe care o vor trece cu siguranta. Rezista bine la ulei si combustibil si nu sunt afectate de solutiile slabe de acizi sau alte substante.

De ce pernele auxiliare sunt un must-have pentru masina

Setul de perne trebuie montat pe orice masina, pentru cei care prefera siguranta crescuta si confortul. Acestea stabilizeaza masina mai bine in timpul curbelor, indiferent daca ea este plina cu marfa sau pasageri. Cum drumurile din Romania sunt destul de nefavorabile si gropile sunt nelipsite, te vei bucura sa afli ca aceste perne diminueaza si disconfortul de la contactul cu acestea.

Ridica putin si nivelul masinii dupa montare, ceea ce poate fi un alt punct forte cu care vin la pachet. Daca vei comanda de pe site vei avea parte cu siguranta de asistenta pentru montare si chiar pentru alegerea setului potrivit, precum si raspunsuri la orice alte intrebari cu privire la acestea.

O comanda de aproximativ 300 de lei iti aduce setul complet, cu tot ce ai nevoie pentru montare. Mai mult decat atat, nu trebuie sa demontezi nimic de la masina atunci cand vrei sa le fixezi, pentru ca trebuie doar sa le introduci printre suspensii si mai apoi le umfli.

Acceseaza site-ul pentru a afla mai multe informatii sau suna la numarul de telefon 0744 870 142.

2 thoughts on “Setul de Perne Auxiliare este un must-have pentru masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *