Sfaturi necesare alegerii fotoliului cu masaj

Din ce in ce mai multi romani au inceput sa inteleaga efectele benefice pe care le genereaza un fotoliu de masaj asupra corpului si se arata tot mai interesati la ofertele magazinelor de profil. Scaunele de masaj nu sunt nici ele uitate in umbra, acestea venind in completarea acestor efecte si masand toate grupele de muschi.

Datorita pernelor de aer cu care sunt prevazute, cu rolul de a masa gatul si ceafa, precum si tehnologiilor incorporate care te fac sa adopti pozitia corecta in timpul masajului, un fotoliu de masaj devine un substituit eficient al masajului clasic. Aceasta descriere este completata si de prezenta rolelor pentru talie, sezut sau talpi.

Pe lista celor mai importante beneficii ale gamei de fotolii cu masaj se inscriu ameliorarea durerilor de spate, de gat sau de umeri si eliminarea tensiunii instalate la nivelul intregului corp. Dotate cu tehnologii inovatoare, fotoliile de masaj pot pune capat durerilor in numai cateva minute. Pe langa aceste avantaje terapeutice, aparatele mentionate pot fi vazute drept o maniera de relaxare la indemana. Masajul inainte de culcare iti ofera un somn linistit si odihnitor.

Uite cateva criterii de selectie a fotoliului de masaj potrivit nevoilor tale.

Gradul de confort

Poate ca nu cel mai important, dar cu siguranta unul dintre criteriile de baza se refera la nivelul de confort pe care fotoliul il confera. Specificatiile si functiile unui anumit fotoliu trebuie sa se plieze pe cerintele corpului tau, deoarece fiecare om are nevoi diferite.

Modelele echipate cu sistem audio sau cu panou de comanda ce poate fi actionat chiar si de pe diverse gadget-uri, cresc confortul in timpul utilizarii lor.

Intensitatea masajului

Intensitatea masajului trebuie sa satisfaca dorintele beneficiarului. Fotoliul de masaj trebuie sa includa anumite elemente raportate nu doar la greutatea corporala, ci si la postura sau scopul pentru care este utilizat. De pilda, aceste modele de fotolii pot executa diferite tipuri de masaj prin tehnici de framantare, rulare, tapotament, batere sau dual. De exemplu, gama de fotolii de masaj de la Masatto dispunde de sisteme performante, ideale pentru streching sau masaj reflexoterapeutic.

Accesorizarea

Unele sisteme de masaj pot fi prevazute cu sisteme audio si bluetooth, in timp ce altele sunt dotate cu anumite comenzi rapide de rabatare. In plus, functiile performante permit controlarea aparatului de pe device-uri smart, ceea ce face ca utilizatorul sa afle ce inseamna comoditate deplina.

Designul

Asa cum este de asteptat, fotoliile de masaj sunt disponibile in diverse forme si culori. Unele modele au la baza o combinatie de piele cu lemn lucios, altele sunt realizate din piele ecologica si plastic. Combinatiile de materiale pot fi dintre cele mai diverse, important este sa te raportezi la stilul de amenajare al incaperii unde intentionezi sa amplasezi fotoliul. Astfel, acesta nu este suficient sa se incadreze perfect in design-ul camerei, ci trebuie sa-i confere o doza de intimitate si un plus de personalitate locuintei. In fond, aspectul unei camere este dictat de piesele din interiorul sau, deci cu atat mai mult ar trebui sa acorzi atentia necesara alegerii fotoliului cu masaj.

Sa nu te astepti sa gasesti fotolii cu masaj ieftine, cel putin nu daca pretinzi calitate. Preturile variaza de regula in functie de producator si de particularitatile pe care le are fiecare astfel de fotoliu. Gasesti o gama diversificata de produse de acest fel la masatto.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *