Soros – Ciolos ! Austeritate si ani grei

Se tot vorbeste despre faptul ca Guvernul Ciolos e mai degraba un guvern impus de UE si are sprijinului lui Klaus Iohannis. E perfect adevarat, e un guvern intermediar, care mai degraba trebuie sa aiba grija cu pomenile electorale caci UE nu are nevoie de un alt caz Grecia. Iar in sensul asta, Guvernul Ciolos face niste taieri, ca de exemplu la militari, la cadrele artistice din armata si in general in toate domeniile. Pe mine personal ma deranjeaza ca atunci cand cineva vrea sa baga bisturiu sa opereze cangrena e facut ori sluga lui Soros, ori antinational si tradator de tara etc.

E exact cazul Basescu. In conceptia publica Basescu a fost denigrat si facut ultimul tradator de neam si de tara. Poate si Ciolos sunt Basescu sunt niste slugi la fanar, insa pe mine ma incanta taierile din bugete si austeritatea. Ori sunt eu nebun, insa vedeti ca salariile la stat sunt cu mult peste privat. Eu din buna initiativa am strans in ultimii ani cureaua si nu mi-a fost usor. Stiu persoane care fac iarasi asta preventiv. O sa radeti, dar mai repede am invatat sa gatesc decat sa mananc la restaurant, iar mai repede bei un ceai decat un suc cateodata. Iar ceapa cu slanina e destul de sanatoasa (cat tot mai vorbesc uneori de alimentatie sanatoasa)

Democratia e o mare teapa. La ce va asteptati mai bun? Si sa nu uitam ca inca e doar austeritate si vin 5-10 mult mai grei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *