Tandress Studio ! Un studio de videochat profesionist

Studio Videochat Tandress Bucuresti

tandress_0003-1024x672

Industria videochat-ului este tot mai dezvoltata in numeroase tari, inclusiv in Romania. Putem gasi in fiecare zi in presa sau chiar pe strada, pe stalpi sau in preajma universitatilor afise si reclame la diferite firme de videochat. Cu toate astea, la fel ca in oricare alt domeniu, si aici trebuie facuta o selectie. Nu toate studiourile prezente pe piata sunt serioase si isi trateaza corect angajatele. Fie au conditii de lucru proaste, fie lucreaza mai multe ore decat sunt prevazute in contract, fie nu primesc decat o mica parte din banii castigati sau colegele au un comportament inadecvat, fiind mereu intr-o competitie neloiala.

Tocmai de aceea, daca intentionezi sa te angajezi in cadrul unui studio de videochat, trebuie sa fii atenta sa fie unul serios. Poti incerca sa lucrezi la Tandress Studio din Bucuresti.

De ce sa alegi tocmai Tandress Studio?

premii-charm1-1024x683

Acest studio din Capitala ofera angajatelor sale un program flexibil, in trei ture: 06.00-14.00/ 14.00-12.00/ 22.00-06.00. Turele dureaza 8 ore, insa se acorda si pauze care trebuie sa totalizeze maxim 1 ora, timp in care poti manca, poti bea o cafea sau poti sa vorbesti cu celelalte colege.

Platile se fac de doua ori pe luna, in functie de banii pe care ai reusit sa ii faci. Infiintat in urma cu 7 ani, acest studio de videochat este unul serios, in care poti lucra in functie de programul si nevoile tale. Totodata mediul de lucru este placut, studioul dispunand de 11 camere recent renovate si amenajate cu stil, tocmai pentru ca tu sa te simti relaxata si cat mai bine.

Echipa de la Tandress Studio este profesionista, astfel incat vei invata pas cu pas cum poti ajunge un model de succes. Fie ca ai mai lucrat in acest domeniu sau este pentru prima data, aici vei invata multe lucruri care te vor ajuta sa te descurci singura. Tandress Studio poate fi cunoscut, intr-o prima faza prin intermediul site-ului tandress.ro. Aici gasesti informatii despre studio, marturii ale angajatelor, poti vizualiza camerele de lucru si poti gasi si informatii despre salarii.

Conteaza sa stii cel putin o limba straina, preferabil engleza, insa ar fi indicat sa te poti descurca si in alte limbi: italiana, franceza, spaniola, germana. Aici accentul este pus pe seriozitatea angajatelor si pe punctualitate. Pentru ca lucrurile sa se desfasoara in cele mai bune conditii conteaza foarte mult sa fii punctuala si sa iti respecti programul. Totusi, daca ai o problema si nu poti ajunge la timp la serviciu, trebuie sa anunti.

Tandress Studio – Date de contact

trandess videochat

Studioul se afla situat in centrul Capitalei, in apropiere de Piata Romana, astfel incat poti ajunge usor aici, indiferent din ce zona a Bucurestiului locuiesti. Pentru mai multe informatii poti sa suni la numarul 0763100101.

Nu uita de site-ul studioului- www.tandress.ro, prin intermediul caruia poti sa iti faci o parere cat mai corecta despre ce inseamna de fapt sa muncesti aici, sa afli beneficiile si sa iti dai seama daca acest job este unul potrivit cu felul tau de a fi si de a gandi.

One thought on “Tandress Studio ! Un studio de videochat profesionist

  1. Traim intr-o societate de consum, asa ca ne trebuie bani sa sustinem acest stil de viata. In plus, oamenii se mai deschid la minte si acum privesc videochatul drept o meserie ca oricare alta, care iti ofera contract de munca si asigurari sociale. Asa ca e normal ca aceasta industrie sa creasca si sa fie tot mai multe fete care sa vrea sa aiba parte de condtiile de lucru dintr-un studio de videochat profesionist, programul flexibil, sa se mai ocupe si de viata lor si un venit consistent, direct proportional cu munca lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *