Tente face demonstratia rotilor mai sigure si rezistente ca oricand

Traim vremuri moderne in care calitatea unor produse implica insasi conceptul. Practic nu iti poti imagina o piesa de mobilier ce nu este corect executata sau rotile unor aparaturi, carucioare ce nu deservesc scopului in care au fost create. Rotile si rolele de la Tente fac insa demonstratia concreta a calitatii; ceea ce actualmente exista este rezultatul unor indelungi proiecte, incercari, studii si imbunatatiri.

La ora actuala rotile joaca un rol indispensabil. In fapt nu te gandesti la asta, dar nici nu iti poti imagina cum altfel ai reusi sa faci cumparaturi daca nu ai avea un carucior corespunzator, dotat ca atare. Acesta este doar un exemplu a ceea ce inseamna importanta acestora.

De-a lungul timpului, evolutia acestora le-a adus in punctul in care ele sa devina mai mici, insa mai puternice, mai rezistente. Mai mult decat atat, cei de la Tente au implementat un concept de personalizare a acestor tipuri de produse, in functie de nevoia fiecarui segment de activitate. Asa se face ca rotile se aleg ca tip de material, mod de rulare, in functie de caracteristicile impuse de mediul de activitate.

Rezistenta

Cu rulment de precizie, cu centrul rotilor din otel presat sau din poliamida, putand sa suporte diferite tipuri de greutati, atat sarcini stabile, cat si in miscare, rotile Tente sunt proiectate sa reziste. Pana la urma acesta este scopul principal. O investitie de acest gen nu trebuie sa se repete in scurt timp. Astfel, se ia in calcul si rezistenta nu doar la folosire, ci si pe termen lung.

Sa revenim la exemplul oferit in randurile de mai sus unde aminteam de carucioarele de la supermarketuuri. Acestea au o frecventa ridicata la folosire, de unde si nevoia de a urma principiul calitatii pentru a face fata numarului mare de utilizari.

Dimensiuni reduse si design corespunzator

Tente s-a gandit ca utilitatea rotilor este extinsa, astfel ca a proiectat modele si tipologii dintre cele mai diverse. Se pot alege roti ce au caracteristici dintre cele mai diverse, insa sunt de mici dimensiuni, avantajand si prin acest aspect. De asemenea, daca nu sunt prea prietenoase prin forma lor, exista si posibilitatea de a dispune de un soi de carcasa ce imbraca rotile intr-un design mai placut.

Caracteristici specifice

Materialele folosite pentru realizarea rotilor sunt diverse si tin cont de o serie de factori. Astfel, unele tipuri pot fi rulate pe teren accidentat, unele rezista in conditii de temperaturi extreme, de la cele foarte mici la cele foarte ridicate. Rotile Tente pot oferi stabilitate, fara ca sarcina transportata sa sufere. Vibratiile sunt atenuate, confortul sporit, astfel ca un utilizator nu face altceva decat sa isi usureze la  randul sau munca.

Spus pe scurt, Tente se adreseaza domeniilor diverse, de la cel institutional la sectorul medical, industrial si cel ce tine de sarcini grele. Varietatea de produse, incluzand rotile pentru scaune si alte tipuri de obiecte si mobilier pot fi din otel inoxidabil, de diametre diferite, cu aplicatii pe masura. Nu omite sa adauge mereu ingredientul de baza, calitatea proiectarii. Interesat de roti si role de la Tente? Gasesti optiuni pe pagina lor oficiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *