Tipuri de strategii pentru jocurile loto !

In general despre strategii loto 6 din 49

Rezultate loto

Un castig urias precum cel ce este reprezentat de premiul cel mare la loto este pentru unii un simplu vis, iar pentru altii un obiectiv pentru indeplinirea caruia se investesc resurse financiare si un timp considerabil. Cert ramane insa un fapt: cel putin o data in viata, oricare dintre noi a visat ca a castigat premiul cel mare, ca a scapat de griji financiare si datorii si ca a ajuns sa aiba asigurat traiul atat pentru sine, cat si pentru urmasi.

Trucurile si strategiile pentru a castiga la loto sunt, probabil, la fel de diverse precum sunt si variantele posibile la celebrul joc de loto 6 din 49. Sansa ca un bilet plasat sa fie castigator este pentru unii de-a dreptul descurajanta, de 1 la 13.983.816. Totusi, exista cateva strategii care pot fi aplicate pentru ca aceasta sansa infima sa fie imbunatatita. Care ar fi aceste strategii, in functie de tipul lor? Fiecare jucator poate opta sa se bazeze pe una, doua sau chiar toate cele enumerate in continuare, pentru a-si creste sansele la premiul cel mare.

Despre strategii matematice loto

Strategiile matematice sunt printre primele la care apeleaza marea majoritate atunci cand sunt alese combinatii de numere pentru jocul de loterie. Desi niciuna dintre acestea nu poate sa garanteze un viitor castig al marelui premiu, multi sunt de parere ca sansele de castig pot fi imbunatatite in acest fel.

Pontul general este una binecunoscut de toti: Mai multe bilete, mai multe sanse de castig. Inevitabil, cu cat un jucator achizitioneaza mai multe variante de bilete cu numere loto diferite, cu atat ii vor creste si sansele ca una dintre respectivele variante sa fie cea castigatoare.

Strategiile difera de la caz la caz si probabil un astfel de aspect nu tine de matematica, insa exista destul de multi castigatori ai marelui premiu care au jucat in mod constant aceleasi numere. Statistica rezultatelor loto, alaturi de fericitii castigatori care au decis sa renunte la anonimat confirma si acest fapt, ca perseverenta este cheia succesului.

Din punct de vedere matematic, 6 numere consecutive au aceleasi sanse de castig precum si oricare alta combinatie aleatorie. Totusi, statisticile jocului de loto 6 din 49 arata un fapt contrar: extragerile in care au existat peste 3 numere consecutive sunt foarte rare. Sfatul oricarui jucator va fi astfel urmatorul: Nu juca numere consecutive!

Situatia este similara pentru numerele loto care apartin acelorasi intervale, mai exact 1-9, 10-19, 20-29 si asa mai departe. Raritatea cu care s-au extras astfel de numere indeamna astfel jucatorii sa evite astfel de combinatii.

Un alt truc ce tine de cifre, numere si matematica se refera la modul de alegere pentru numere loto. Daca marea majoritate opteaza pentru numere cu o simbolistica aparte, care reflecta date ale aniversarilor si momentelor deosebite, o strategie buna ar putea fi plasarea de bilete care sa ocoleasca datele calendaristice. Mai exact, o sansa mai buna poate fi obtinuta prin renuntarea la bilete cu numere de pana la 31 si alegerea celor care depasesc aceasta valoare.

Apelul la statistici si unelte disponibile atat online cat si offline reprezinta de asemenea o alternativa la cresterea sanselor de castig. Iubitorii jocului de loto, acei jucatori pasionati mentionati si la inceput, care investesc timp si resurse financiare considerabile, consulta frecvent astfel de statistici in vederea gasirii combinatiei de numere cu cel mai mare potential de castig.

Este vorba, in acest caz, despre frecventa aparitiei anumitor numere, despre perechi sau triplete de numere loto care au o probabilitate mai mare de a fi extrase. Precizam din nou ca astfel de statistici nu garanteaza neaparat un castig, insa sunt considerate foarte utile de catre unii jucatori, mai exact cei impatimiti.

Daca unii aleg varianta statisticilor si probabilitatilor matematice pentru a dezvolta diverse scheme de joc si pentru a plasa numere loto, alti jucatori se bazeaza mai mult pe noroc, considerand ca acesta este de fapt factorul principal ce imbunatateste probabilitatea de castig.

Cum aleg numerele astfel de jucatori, care se orienteaza dupa strategii bazate pe noroc? Raspunsurile sunt din nou multiple si in acest caz.

numere castigatoare loto

O mare parte dintre jucatori aleg combinatiile acelor numere pe care le considera castigatoare, care le-au purtat noroc de-a lungul vietii. Unii detesta numarul 13, altii il considera cel mai norocos, unii prefera numarul 7, altii 31, situatia fiind diferita de la caz la caz, in functie de persoana.

Increderea intr-o potentiala sansa de castig suplimentara este adusa pentru o parte de jucatori si din partea zodiacului. In aceeasi maniera in care pot fi aflate predictii zilnice pentru fiecare semn zodiacal in parte, exista si cate un set de numere norocoase despre care horoscopul spune ca pot aduce un plus de sansa pentru nativii nascuti sub semnul unei anumite zodii.

Chiar daca nu exista o modalitate clara, testata si dovedita conform careia pot fi aflate numerele loto care vor iesi castigatoare la o anumita extragere, oricine poate fi de acord cu faptul ca unele persoane sunt mai norocoase decat altele. Acest lucru se poate datora si horoscopului – unor persoane le surade mult mai des zeita Fortuna, doar datorita acestui fapt. Singurele detalii care trebuie astfel cunoscute sunt numerele cele mai norocoase aferente fiecarui semn zodiacal in parte.

Nu in cele din urma, mai exista un segment de jucatori care apeleaza tot la hazard pentru a alege numerele plasate pe un bilet de loterie. O astfel de strategie nu este vazuta insa cu ochi buni de castigatori celebri, din intreaga lume, care au reusit sa ghiceasca numerele in spatele carora se ascundea marele premiu nu doar o singura data.

Alegerea aleatorie a numerelor, indiferent ca este vorba despre un sistem quick-pick online, ori despre clasica urna cu jetoane sau bile prezenta in fiecare agentie de loterie, pare astfel sa nu fie indicata.

Un jucator la loto, fie incepator, fie unul experimentat, poate apela la oricare dintre aceste trucuri si strategii pentru a-si creste sansele de castig. In spatele strategiilor matematice se ascunde si putin noroc, dar si viceversa. Speranta de a castiga la loto continua astfel sa fie alimentata, castigul premiului cel mare fiind o situatie la care viseaza tot mai multe persoane din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *