TOP 5 sfaturi de decorare a unui apartament nou

f113d284290775756714f22fcc1138ff

In cazul in care ti-ai cumparat un apartament nou, din cadrul unui bloc recent construit, intr-o zona rezidentiala precum sunt cele de la www.avantgarden3.ro, esti un proprietar fericit. De ce spun asta? Ei bine, iti va fi destul de usor sa iti decorezi locuinta, mai ales datorita faptului ca aceasta este in mod cert extrem de incapatoare si de bine organizata.

Iata care sunt lucrurile de care sa tii cont pentru a avea un apartament frumos si armonios decorat, exact dupa bunul tau plac:

  1. Alege culoarea peretilor spre final – de ce spun asta? Ei bine, aceasta trebuie sa fie intr-o perfecta armonie cu nuantele pieselor de mobilier, precum si cu tapiteria, tablourile sau covoarele. Totusi, daca apreciezi stilul clasic, albul va reprezenta intotdeauna cea mai buna solutie.
  2. Nu aglomera spatiul cu piese de mobilier multiple – este foarte important sa lasi spatiul sa respire. Da, intr-adevar vei avea nevoie in orice incapere de piese de mobilier, insa nu opta pentru una care sa ocupe mai mult din jumatatea spatiului interiorului. In apartament trebuie sa ai o suprafata suficienta pentru a te destinde in voie.
  3. Tablourile se aseaza intotdeauna la inaltimea potrivita – se pare ca proprietarii aleg ca de cele mai multe ori sa isi pozitioneze tablourile pe perete in functie de latimea si inaltimea acestuia. Totusi, obiectul de decor trebuie sa fie asezat raportandu-se la ochiul uman, nicidecum la inaltimea peretelui.
  4. Creeaza intotdeauna cate un centru de atentie pentru fiecare spatiu – la fel ca si in filme, exista nu doar roluri principale, ci si roluri secundare. Acest lucru e valabil si in cazul design-ului de interior. De exemplu, in living room ai putea sa atragi atentia catre un semineu cu ajutorul corpurilor de iluminat.
  5. Renunta la obiectele care nu se potrivesc in decor – poate ca ai primit un obiect cadou de la o persoana apropiata, insa daca nu se potriveste design-ului si nu se incadreaza perfect in interior, e mai indicat sa renunti la acesta.

Anjie-Cho_West-Village-Apartment_Living-Room.jpg.rend.hgtvcom.966.644De ce am ales sa realizez un top al decorarii unui apartament nou, din cadrul unui bloc recent construit si nu din unul mai vechi? Ei bine, pe langa faptul ca apartamentele din zonele rezidentiale sunt la ora actuala la mare cautare, prezinta si o multitudine de avantaje. De exemplu, cele de la www.avantgarden3.ro  sunt extrem de spatioase si de bine realizate, astfel ca sunt si mai usor de amenajat pe placul proprietarilor. Insa, daca e vorba de un apartament foarte mic, este si mult mai dificil de fructificat spatiul, astfel incat sa fie practic, util si totodata sa aiba un design deosebit de atractiv.

In plus, atunci cand optezi pentru un apartament nou www.avantgarden3.ro, stii sigur ca nu ai de facut modificari prea mari ca sa-i schimbi design-ul din interior, precum se intampla in cazul locuintelor vechi. Acestea au fost decorate in stilul preferat al fostului proprietar, asa ca pentru a-l putea schimba complet, va trebui sa depui mult mai multa munca.

Sper ca aceste sfaturi ti-au fost de ajutor si ca vei tine totodata cont de ele atunci cand iti vei decora noul apartament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *