Traget.ro – solutii de decor pentru locuinta ta

Nu de putine ori ne plictisim de decorul din casa, moment in care ne decidem sa facem anumite schimbari. Dar totusi parca mutatul mobilei nu este mereu de ajuns. Se spune ca acest lucru chiar ajuta si la eliberarea energiilor negative, iar dupa vei avea o stare generala mai buna. Insa, ce facem atunci cand nu ne mai place aspectul mobilei sau poate nuanta vopselei de pe pereti? Nu-si permite oricine sa isi schimbe mobila, oricat de demodata sau zgariata ar fi. Iar despre vopsit peretii, stim cu totii ca este un proces greu, ce ia mult timp, faci mizerie si in plus trebuie sa astepti sezonul cald. Solutiile perfecte si rapide pentru redecorarea casei le regasesti la traget.ro.

Autocolante si tapete in design-uri deosebite

Daca lipsa timpului iti defineste viata si vrei sa faci si economie financiara, atunci aceste solutii sunt potrivite pentru tine. Oricand te decizi ca ar trebui sa schimbi un pic stilul casei, Traget.ro te asteapta cu autocolante si tapete dintre cele mai frumoase si calitative. Tapetul este in continuare in tendintele de design interior. Tapetul este usor de lipit, insa daca nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a schimba intreaga camera, poti opta pentru lipirea acestuia pe un singur perete din incapere, facandu-l centrul atentiei. Aici regasesti modele precum caramida, piatra, lemn, modele stil baroc sau modern, dungi, plante, flori, geometrice, nuante simple si multe altele. Regasesti la Traget chiar si adezivul necesar.

La categoria de autocolant mobila cu textura de furnir regasesti o varietate de nuante deosebite. Poti alege intre cele ce se aseamana lemnului de stejar, ulmului japonez, artarului, frasinului, mahonului, pinului, nucului si altele. Un autocolant lipit pe mobila, ce se completeaza cu restul decorului si paletei cromatice utilizate in incapere va schimba radical design-ul, fara prea mult efort si cheltuiala.

De asemenea, un alt truc pentru a schimba aspectul dormitorului rapid, este utilizarea unei cuverturi pe pat. Daca dormitorul este mic, opteaza pentru cele in nuante deschise. Impreuna cu niste perne decorative, aspectul dormitorului va fi unul ordonat si elegant. Poti regasi la Traget o varietate de cuverturi inedite pentru paturi de mici sau mari dimensiuni.

Pentru a descoperi toate categoriile de produse cu care poti aduce o schimbare placuta in casa ta acceseaza site-ul www.traget.ro. Fa schimbari de cateva ori pe an, ca sa te simti cat mai bine in locuinta ta!

Contact:

E-mail: comenzi@traget.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *