Trezitul de dimineata !

In ultima perioada, mai ales ca am avut un an extrem de incarcat, nu reusesc sa ma, mai trezesc dimineata mai repede de ora 10. Tot incerc sa fac sa ma trezescc dimineata la ora 6-7, insa niciodata nu reusesc sa fac asta si sa ma simt fizic efectiv bine ca sa pot lucra ceva la laptop sau sa citesc din materialele pe care le am de pregatit pentru facultate.

Da, reusesc sa ma trezesc de dimineata, insa niciodata la 6-7. De multe ori ma trezesc noaptea pe la 2-3 sau 4-5 si cu greu mai reusesc sa dorm. Iar cand adorm e undeva pe la 6-7 dimineata. Cand imi suna ceasul simt ca innebunesc, iar orice as face am asa o slabiciune de dimineata, care ma face se arat ca un zombie.

Nici nu se pune problema sa reusesc sa dorm dupa amiaza. Insa, chestia asta cu programul de somn mi se trage de la bauturile energizante. Din pacate trebuie sa recunosc ca sunt dependent de bauturi energizante. Ma consider un om inteligent, insa viciile sunt ceva greu de controlat iar dezvoltarea personala greu de realizat !

Cred ca insomnia mea devine cronica daca nu fac ceva pe termen scurt sa imi rezolv problema atat cu adormitul seara dar si cu trezitul de dimineata. Sa fac sport nici nu se pune problema, dar macar vreau sa ma schimb si sa am un mai bun autocontrol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *