Vezi care sunt avantajele pe care pernele auxiliare le aduc masinii tale

Faptul ca masina a devenit un obiect indispensabil in ziua de astazi nu mai este o noutate. Avem nevoie de ea pentru a ne deplasa cat mai eficient la munca, in vacanta, la cumparaturi, plimbari si asa mai departe. Orice masina vine cu avantaje pentru proprietari. Chiar daca intretinerea ei nu este tocmai usoara pentru ca necesita platirea taxelor anuale, reviziile tehnice, carburantul, schimbarea anumitor piese etc., multe persoane opteaza pentru un autovehicul in detrimentul mijloacelor de transport in comun.

Aceasta trebuie sa ne ofere siguranta atunci cand suntem la volan, atat noua cat si celorlalti participanti la trafic. Infrastructura este unul dintre motivele pentru care masina noastra trebuie sa fie in permanenta sigura din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea multe persoane opteaza pentru perne auxiliare. Acestea vin cu foarte multe beneficii.

Avantajele pernelor auxiliare

Un set de perne auxiliare Air Power montat pe suspensie aduce foarte multe avantaje, implicit cresterea duratei de viata a acestora.

In pagina oficiala perneauxiliare.ro putem gasi perne auxiliare imediat disponibile pentru o gama foarte larga de masini.

Acestea sunt fabricate din compusi de cauciuc de inalta calitate, ce sunt proiectate special pentru absorbtia socurilor.

Pernele auxiliare ofera un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme si ridica nivelul masinii fata de sol.

In plus diminueaza centrul de greutate la curbe si echilibreaza masina atunci cand este incarcata masiv. In cazul in care ai si o remorca ca si extensie, atunci stabilitatea va fi marita.

Astfel de perne auxiliare se monteaza foarte usor, fara a mai merge la un service autorizat. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina oficiala, sa comanzi setul de perne auxiliare potrivite pentru masina ta si sa astepti coletul la usa, care va ajunge in cel mai scurt timp prin curier rapid.

Vei primi consiliere telefonica pentru montarea pernelor pentru ca le poti asambla chiar tu simplu si rapid.

Setul contine 2 perne auxiliare, 2 bucse de pozitionare, 1 kit de pompare si un 1 spray de silicon. Il poti achizitiona cu doar 300 de lei, avand si garantie 12 luni.

Este important sa stii ca setul nu este universal valabil, ci trebuie ales in functie de marca masinii tale.

Unde sunt montate pernele auxiliare

Acestea sunt montate in interiorul arcurilor de suspensie din spate, fiind o operatie simpla ce nu necesita ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele sunt introduse cu usurinta prin golul dintre bobinele cu arc pe o masina racordata, iar aceste detalii importante le poti gasi si in pagina perneauxiliare.ro.

In plus, acestea sunt rezistente la combustibil si ulei, la temperaturi foarte ridicate cat si scazute, cand vorbim de inghet. Echipa de aici estimeaza ca aceste perne pot rezista pana la 100.000 km de rulare, adica aproximativ 3 ani de zile.

Iata ca o investitie de 300 de lei poate aduce multiple beneficii pentru o masina. De la confortul sporit pana la siguranta in trafic.

Vezi mai multe detalii in pagina oficiala.

Date de contact:

0744 870 142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *