Ai auzit de vopsea termospumanta Contego FireBarrier !?

Vopsea termospumanta si protectie impotriva focului

logo

Sincer sa fiu pana azi dimineata, nici eu nu am auzit de vopsea termospumanta. Si m-am intrebat asadarm ce este o vopsea termospumanta ? Am inceput munca de documentare si am aflat ca Contego FireBarrier, este o vopsea, o solutie impotriva focului si care se poate aplica pe diverse suprafete precum; structuri din otel, lemn, aluminiu, spuma din poliuretan, gips-carton, beton, tubulatura de ventilatie si desfumare, OSB, materiale compozite. Asadar Vopsea termospumanta Contego FireBarrier protejeaza impotriva focului si se aplica intr-un strat foarte subtire, mai ales ca din compozitia sa nu lipseste latex-ul. Si mai important e ca vopseaua termospumanta Contego este non-toxica, iar in cazul unui incediu Contego ofera un interval de timp impotriva focului de pana la 4 ore (afirmatii sustinute de specialisti si laboratoare de testare din intreaga lume) iar dupa acest interval fumul care rezulta in urma focului este non-toxic, ceea ce o diferentiaza fata de alte vopseluri… Asta ca o vopsea termospumanta ca si Contego FireBarrier este folosita in intreaga lume pentru ignifugare materiale.

Contego FireBarrier pentru ignifugare constructii civile ori materiale !

contego firebarrier

Iar ca tot vorbim de materiale ignifugare acestea nu sunt la moda inca in Romania. De exemplu vedeti situatia Club Colectiv. Cu siguranta daca tavanul clubului ar fi fost dat cu vopsea termospumanta Contego FireBarrier altele au fost rezultatele. Iar mai important e ca societatea care importa, detine si utilzieaza Contego este abilitata de autoritatea in domeniu, “Centrul de Studii, Experimentari si Specializare P.S.I.” din cadrul Ministerului de Interne ! Deci este ceva cu adevarat nou pe piata noastra, care merita sa devina cat mai cunoscuta, mai ales ca SC OMEGA SOLUTIONS CENTER SRL distribuitori autorizati de vopsea termospumanta Contego FireBarrier poate sa lucreaze si sa aplice in mod industrial vopseaua ignifuga in Malluri , Scoli , Spitale , Magazine , Gradinite de copii , Crese deoarece dispun de pompe si pistoale speciale de vopsit GRACO 240 bari dar si au logistica necesara de a se deplasa oriunde in tara si garanteaza timpul de executie rapid si calitatea lucrarilor efectuate.

Dupa cum ei insusi prin firma SC OMEGA SOLUTIONS CENTER SRL se recomanda “NE DETASAM DE COMPETITORII DE PE PIATA PRIN CALITATE EXCEPTIONALA A LUCRARILOR , TIMP DE EXECUTIE FOARTE RAPID SI PRETURI FOARTE BUNE, LUCRARI DE TERMOPROTECTIE CU VOPSEA TERMOSPUMANTA “

Asadar dragi cititori daca sunteti proprietari ai unei constructii in care exista risc de incendiu ori de exemplu chiar a unei case, ignifugarea cu vopsea termospumanta Contego FireBarrier este o solutie excelenta. Mai ales in cazul constructiilor cu multe materiale posibil inflamabile, ca lemul de exemplu ! Nu glumesc, eu am avut o ruda ce si-a vazut bar-ul ars in anul 1998, iar totul a pornit de la un chistoc de tigara. Sunt uneori momente imposibile, iar inainte te gandesti ca e imposibil sa mi se intample mie, dar voua, in special celor care detineti constructii in scop comercial va sugerez sa aruncati un ochi peste vopseaua termospumanta Contego FireBarrier, aplicata de Omega Solutions, distribuitor autorizat in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *