Vrei ca primariile sa finanteze echipe de fotbal?

Nu sunt un microbist si sper insa sa nu fiu subiectiv. Dar nu mai pot sa ma abtin si sa tac, cand vad ca jumate din echipele din Liga I sunt finantate de la bugetul primariilor, in timp ce poate scolile, gradinitele, spitatele din respective localitati ar avea nevoie de investitii urgente. Ideea e ca prin finantarea echipelor de fotbal, o mare parte din banii dati echipelor, se reintorc in buzunarele alesilor locali in pungi de plastic si in special in campanie.

Deci echipele de fotbal sunt inca finantate de primarii, pentru ca e o metoda accesibila de sifonat bani. In aceasta perioada se fac perchezitii la primaria Timisoara pentru finantatea ilegala a Politiehnicii Timisoara a lui Marian Iancu. Desigur ca multe din dosarele in care primariile finanteaza echipe de fotbal, inca dospesc. Sunt si multe comune, care finanteaza echipe de fotbal…

Deci prea multe echipe de fotbal finantate de primarii. Dar problema e pe termen lung, cand primariile se retrag iar echipele mor fara sa returneze nimic din investitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *